Tejszínes karalábéleves recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 2 karalábé
- 3 dkg vaj
- 2 dl főzőtejszín
- só
- fehér bors
- pici delikát
- víz
Elkészítése:
A karalábét meghámozzuk és vékony csíkokra vágjuk. Egy lábasban a vajat megolvasztjuk, és a karalábécsíkokat megforgatjuk benne. Felengedjük vízzel, majd sóval, fehérborssal és delikáttal ízesítjük. Amikor a karalábé megpuhult belekeverjük a főzőtejszín és még néhány percig főzzük. Melegen és lehűtve is tálalhatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.