Tejszínes-hagymás krémleves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 6-7 fej hagyma
- 2 fej fokhagyma
- kb 1 liter húsleves (lehet kockából is)
- 2 dl főzőtejszín
- 1 ek liszt
- 10 dkg sajt
- só
- bors
- delikát ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát felcsíkozzuk és a fokhagymával együtt kevés olajon megdinszteljük. Ha puha, kevés vizet adunk hozzá és összeturmixoljuk. A liszttel megszórjuk és a húslevessel felöntjük.
Forralunk rajta egyet és hozzáadjuk a tejszínt. Végül a reszelt sajtot is hozzáadjuk. Felforraljuk, majd pirított kenyérrel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

