Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölös-mustáros raguleves recept

Tejfölös-mustáros raguleves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéshús
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 20 dkg zöldborsó
    • 2 közepes sárgarépa
    • 1 közepes fehérrépa
    • 4 ek napraforgó olaj
    • 30 dkg burgonya
    • 2 dl tejföl
    • 1 ek mustár
    • 2 csapott ek finomliszt
    • só ízlés szerint
    • 2 l víz
    • 1 csokor petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott húst és fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, felkarikázott répákat, borsót. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel és puhára főzzük.

    A tejfölt kikeverjük a mustárral és a liszttel, majd besűrűsítjük vele a levest. A tetejét felaprított petrezselyemmel megszórjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá