Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölös krumplileves füstölt kolbásszal recept

Tejfölös krumplileves füstölt kolbásszal
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 fej finomra szelt hagyma
    • 1 kg felkockázott burgonya
    • 10-15 dkg füstölt kolbász
    • ételízesítő
    • petrezselyemzöld
    • babérlevél
    • rozmaring
    • só,bors
    • tejföl
    • liszt

    Elkészítése:
    A hagymát kevés zsíron vagy olajon megfonnyasztom, bele a kolbászkarikák, míg ki nem engedi a színét, majd beleforgatom a burgonya kockákat, hagyom, hogy kicsit átmelegedjen, bele dobok 2-3 babérlevelet, kevés morzsolt rozmaringot, sózom, borsozom, ételízesítőt teszek hozzá (én pl 1 db húsleveskockát szoktam). Felöntöm annyi vízzel, hogy jól ellepje. Puhulásig főzöm, majd egy kis pohár tejfölt elkeverek 2 ek. liszttel és ezzel sűrítem be a levest. Beforralom és tejföllel valamint frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá