Tavaszi csirkeleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db csirkemellcsont
- 6-7 db csirkemáj
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 sárgarépa
- 2 petrezselyemgyökér
- 1 cs petrezselyemzöld
- fél zellergumó
- fél karalábé
- 1 zöldpaprika
- 2-3 burgonya
- egész bors, só, delikát
Elkészítése:
A csirkemell csontot, és a csirkemájat megtisztítjuk, átmossuk és hideg vízben feltesszük főni. A vízbe beletesszük az egész borsot, majd a megtisztított zöldségeket (kivéve a burgonyát), és lassú tűzön főzzük. Amikor felfőtt a habot leszedjük a leves tetejéről, majd sóval és ételízesítővel ízesítjük és tovább főzzük.
Amikor a hús megpuhult beletesszük a burgonyát is, majd amikor már is megfőtt a levest leszűrjük, és tetszés szerinti levesbetéttel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »