Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tárkonyos zöldbabos-húsos leves recept

Tárkonyos zöldbabos-húsos leves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéshús
    • 70 dkg zöldbab
    • 30 dkg burgonya
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 2 dl tejföl
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 teáskanál fűszerpaprika
    • 1 kk tárkony
    • 2 csapott ek liszt
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 1.5 l víz

    Elkészítése:

    A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Megszórjuk fűszerpaprikával, majd rátesszük a kockára vágott húst, felöntjük a vízzel, sózzuk, borsozzuk.

    A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, majd a feldarabolt zöldbabbal együtt a félig megfőtt húshoz adjuk, és megszórjuk tárkonnyal. A tejfölt kikeverjük a liszttel és kevés leveslével, majd amikor minden megfőtt, besűrűsítjük vele a levest.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá