Tárkonyos csirkeraguleves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 fej vöröshagyma
- olaj
- 3-4 zöldség
- 3-4 sárgarépa
- 1 kis konzerv gomba
- 1 doboz zöldborsó
- 2 kk tárkony
- 4 db babérlevél
- só, bors
Habaráshoz:
- 1 kis doboz tejföl
- 1 kk mustár
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Az olajat felmelegítjük, beletesszük a felkockázott vöröshagymát, megpirítjuk. A kockára vágott csirkemellet, a kockára vágott zöldséget és a répát is beletesszük, végül a gombát és a zöldborsót is hozzáadjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi.
Tárkonnyal, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet is.
Ha minden megpuhult, behabarjuk a tejföl, a liszt és a mustár keverékével. Felforraljuk és már tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »