Tárkonyos csirkeraguleves recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 fej vöröshagyma
- olaj
- 3-4 zöldség
- 3-4 sárgarépa
- 1 kis konzerv gomba
- 1 doboz zöldborsó
- 2 kk tárkony
- 4 db babérlevél
- só, bors
Habaráshoz:
- 1 kis doboz tejföl
- 1 kk mustár
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Az olajat felmelegítjük, beletesszük a felkockázott vöröshagymát, megpirítjuk. A kockára vágott csirkemellet, a kockára vágott zöldséget és a répát is beletesszük, végül a gombát és a zöldborsót is hozzáadjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi.
Tárkonnyal, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet is.
Ha minden megpuhult, behabarjuk a tejföl, a liszt és a mustár keverékével. Felforraljuk és már tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

