Tárkonyos csirkeraguleves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 fej vöröshagyma
- olaj
- 3-4 zöldség
- 3-4 sárgarépa
- 1 kis konzerv gomba
- 1 doboz zöldborsó
- 2 kk tárkony
- 4 db babérlevél
- só, bors
Habaráshoz:
- 1 kis doboz tejföl
- 1 kk mustár
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Az olajat felmelegítjük, beletesszük a felkockázott vöröshagymát, megpirítjuk. A kockára vágott csirkemellet, a kockára vágott zöldséget és a répát is beletesszük, végül a gombát és a zöldborsót is hozzáadjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi.
Tárkonnyal, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet is.
Ha minden megpuhult, behabarjuk a tejföl, a liszt és a mustár keverékével. Felforraljuk és már tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »