Tárkonyos csirkeraguleves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 fej vöröshagyma
- olaj
- 3-4 zöldség
- 3-4 sárgarépa
- 1 kis konzerv gomba
- 1 doboz zöldborsó
- 2 kk tárkony
- 4 db babérlevél
- só, bors
Habaráshoz:
- 1 kis doboz tejföl
- 1 kk mustár
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Az olajat felmelegítjük, beletesszük a felkockázott vöröshagymát, megpirítjuk. A kockára vágott csirkemellet, a kockára vágott zöldséget és a répát is beletesszük, végül a gombát és a zöldborsót is hozzáadjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi.
Tárkonnyal, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet is.
Ha minden megpuhult, behabarjuk a tejföl, a liszt és a mustár keverékével. Felforraljuk és már tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »