Tarhonyaleves gazdagon recept

Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 kg burgonya
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál fehérrépa
- egy kis csokor petrezselyem
- 10 dkg tarhonya
- 30 dkg füstölt hús (tarja,oldalas,oldalas szél, stb )
- 1 liter víz
- só
- fél kk pirospaprika
- 1 kk vegeta
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A vizet felrakjuk a tűzhelyre. A hagymát apróra vágjuk és belerakjuk a vízbe,utána mehet bele a füstölt hús,és a felkarikázott sárgarépa és fehérrépa. Fél óra főzés után hozzáadjuk a felkockázott krumplit. A tarhonyát 1 ek olajon megfuttatjuk, mikor levesszük hozzáadjuk a paprikát is. Ezt is hozzáadjuk a leveshez, majd az apróra vágott petrezselyemzöldet is. Addig főzzük, míg a tarhonya és a krumpli meg nem puhul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »