Tarhonyaleves gazdagon recept
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 kg burgonya
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál fehérrépa
- egy kis csokor petrezselyem
- 10 dkg tarhonya
- 30 dkg füstölt hús (tarja,oldalas,oldalas szél, stb )
- 1 liter víz
- só
- fél kk pirospaprika
- 1 kk vegeta
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A vizet felrakjuk a tűzhelyre. A hagymát apróra vágjuk és belerakjuk a vízbe,utána mehet bele a füstölt hús,és a felkarikázott sárgarépa és fehérrépa. Fél óra főzés után hozzáadjuk a felkockázott krumplit. A tarhonyát 1 ek olajon megfuttatjuk, mikor levesszük hozzáadjuk a paprikát is. Ezt is hozzáadjuk a leveshez, majd az apróra vágott petrezselyemzöldet is. Addig főzzük, míg a tarhonya és a krumpli meg nem puhul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

