Tarhonyaleves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál petrezselyem gyökér
- 3 burgonya
- 1 fej hagyma
- kis darab karalábé
- paprika
- paradicsom
- késhegynyi pirospaprika
- só
- 15 dkg pirított tarhonya
- petrezselyemzöld
- 2 l víz
Elkészítése:
Kockákra vágjuk a szalonnát, kisütjük és rádobjuk a kockákra vágott vöröshagymát. Megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket.
Megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük és felöntjük vízzel. Sütőben előpirítjuk a tarhonyát.
Amikor a leves felforrt, hozzáadjuk a tarhonyát és készre főzzük. Ízesítjük sóval, petrezselyemzölddel, paprikával, paradicsommal.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.