Szárnyas raguleves recept
Hozzávalók:
- 10 dkg zúza
- 10 dkg szív
- 3 db csirke szárny
- 1 száll zöldség
- 1 száll répa
- negyed zeller
- negyed karalábé
- egy marék zöldborsó
- egy marék zöldbab
- 6 db gomba
- pici karfiol
- petrezselyemzöld
- zeller zöld
- répa zöldje
- pici kapor
- 1 db főzőhagyma
- 3 db fokhagyma
- zsiradék
- liszt
- só
- vegeta
- pirospaprika
Elkészítése:
A zúzát és szívet apró darabokra vágjuk a szárnyat háromfelé. A zöldségféléket is kockára vágjuk.
Felforrósítjuk a zsiradékot és rá dobjuk a zöldségféléket és a zöld fűszereket, megdinszteljük majd a húst is, dinszteljük, amikor kész kb. egy evőkanál liszttel be, szórjuk, illetve a pirospaprikát fel engedjük hideg vízzel. Majd ízesítjük, és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »

