Szárnyas raguleves recept

Hozzávalók:
- 10 dkg zúza
- 10 dkg szív
- 3 db csirke szárny
- 1 száll zöldség
- 1 száll répa
- negyed zeller
- negyed karalábé
- egy marék zöldborsó
- egy marék zöldbab
- 6 db gomba
- pici karfiol
- petrezselyemzöld
- zeller zöld
- répa zöldje
- pici kapor
- 1 db főzőhagyma
- 3 db fokhagyma
- zsiradék
- liszt
- só
- vegeta
- pirospaprika
Elkészítése:
A zúzát és szívet apró darabokra vágjuk a szárnyat háromfelé. A zöldségféléket is kockára vágjuk.
Felforrósítjuk a zsiradékot és rá dobjuk a zöldségféléket és a zöld fűszereket, megdinszteljük majd a húst is, dinszteljük, amikor kész kb. egy evőkanál liszttel be, szórjuk, illetve a pirospaprikát fel engedjük hideg vízzel. Majd ízesítjük, és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »