Spenótkrémleves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg spenót
- 2 főtt krumpli
- 4 dl víz
- 2 dl tejszín
- 20 dkg sajt
- só
- ételízesítő
- bors
- fokhagyma
- curry
Elkészítése:
Forrásban lévő sós vízbe dobjuk a megmosott spenótleveleket. 10 perc után kivesszük és finomra vágjuk.
Egy edényben 4 dl vízben feloldjuk az ételízesítőt. Hozzáadjuk a spenótot, borsozzuk, teszünk bele curryt, kockára vágott sajtot, apróra vágott fokhagymát és petrezselymet. Beleöntjük a főzőtejszínt és felforraljuk.
Beletesszük a feldarabolt főtt krumplit és az egészet összeturmixoljuk. Pirított kenyérkockával tálaljuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »