Spenótkrémleves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg spenót
- 2 főtt krumpli
- 4 dl víz
- 2 dl tejszín
- 20 dkg sajt
- só
- ételízesítő
- bors
- fokhagyma
- curry
Elkészítése:
Forrásban lévő sós vízbe dobjuk a megmosott spenótleveleket. 10 perc után kivesszük és finomra vágjuk.
Egy edényben 4 dl vízben feloldjuk az ételízesítőt. Hozzáadjuk a spenótot, borsozzuk, teszünk bele curryt, kockára vágott sajtot, apróra vágott fokhagymát és petrezselymet. Beleöntjük a főzőtejszínt és felforraljuk.
Beletesszük a feldarabolt főtt krumplit és az egészet összeturmixoljuk. Pirított kenyérkockával tálaljuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »