Spárgaleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg. spárga
- 3 dkg. liszt
- 3 dkg. vaj
- 1 dl. tejföl
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSságra
- só, csipet cukor
Elkészítése: A hámozott spárgát 3 cm hosszú darabokra vágjuk, forró sós enyhén cukros vízben puhára főzzük. A liszből, vajból világos rántást készítünk, besűrítjük a levest és pár percig főzzük. Tálaláskor FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSságával elkevert tejfölt adunk hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.