Sóskaleves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 40 dkg sóska
- 1 kk só
- 6 dkg cukor
- 1,5 dl tejföl
- 1,5 l víz
- 4 dkg zsír
- 3 ek liszt
Elkészítése:
A hagymát lereszeljük, a zsíron megfonnyasztjuk, majd az alaposan megmosott sóskát hozzáadjuk. A sóska 4-5 perc alatt megpuhul.
Közben a főzőtejszínt és a tejfölt simára keverjük a liszttel. Összeturmixoljuk a hagymás sóskát, majd a habarással elkeverjük és öntsük fel a vízzel. Sózzuk meg, 2-3 ek cukorral ízesítsük és alaposan forraljuk össze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

