Sóskaleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 40 dkg sóska
- 1 kk só
- 6 dkg cukor
- 1,5 dl tejföl
- 1,5 l víz
- 4 dkg zsír
- 3 ek liszt
Elkészítése:
A hagymát lereszeljük, a zsíron megfonnyasztjuk, majd az alaposan megmosott sóskát hozzáadjuk. A sóska 4-5 perc alatt megpuhul.
Közben a főzőtejszínt és a tejfölt simára keverjük a liszttel. Összeturmixoljuk a hagymás sóskát, majd a habarással elkeverjük és öntsük fel a vízzel. Sózzuk meg, 2-3 ek cukorral ízesítsük és alaposan forraljuk össze.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »