Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sertés raguleves recept

Sertés raguleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 kg sertés lapocka
    • 1 kg vegyes leveszöldség (répa, gyökér, zeller)
    • 25 dkg zöldborsó
    • 50 dkg levestészta (csiga)
    • szemes bors

    Elkészítése:

    Kevés olajon megpirítjuk kicsit a kockákra vágott húst, majd felöntjük hideg vízzel. Sót és szemes borsot teszünk a vízbe, majd addig főzzük, amíg a hús kezd megpuhulni.

    Az addig megtisztított, karikákra és hasábra (zeller) vágott zöldségeket is hozzátesszük, valamint hozzáöntjük a fagyasztott zöldborsót is.

    Mikor a zöldségek és a hús is megfőtt, belefőzzük a levestésztát. A tésztával egy időben apróra vágott petrezselyem zöldet is tehetünk a levesbe.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá