Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyúkáposzta leves recept

Savanyúkáposzta leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kisebb fej savanyúkáposzta
    • fél füstölt csülök
    • 2 evőkanál paradicsompüré
    • 3 evőkanál olaj
    • 1 púpos evőkanál liszt
    • só, bors ízlés szerint
    • tejfől

    Elkészítése:

    A megmosott füstölt csülköt odateszem főni. (én kuktában szoktam és forrástól számítva 1 órát). Közben a savanyú káposztát enyhén megmosom és felcsíkozom. Ha megfőtt a csülök kiszedem, lecsontozom és kockázom.  Hozzáadom a káposztát és addig főzöm,míg a káposzta megpuhul. Ízlés szerint ízesítjük. Az olajból és lisztből rántást készítek-amit szép aranybarnára sütök és leveshez adom,és ugyanekkor teszem bele a paradicsom pürét és kb 5 percig főzöm. Tálaláskor tejfölt adunk hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá