Savanyú tojásleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 vöröshagyma
- 1 ek finomliszt
- 1 ek zsír vagy olaj
- 1 mk egész kömény
- 1 mk pirospaprika
- 3 babérlevél
- 1 ek ételízesítő
- 1 ek petrezselyemzöld
- őrölt bors
- só
- ételecet
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A zsírban a lisztet megpirítjuk, az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük benne, a köményt megpattogtatjuk rajta.
Meghintjük őrölt paprikával, felöntjük 2 l vízzel.
Sózzuk, borsozzuk, beletesszük az ételízesítőt, és a babérral felforraljuk. Főzzük még 5 percig.
A tojásokat felütjük egy tálba, kissé elkeverjük, és lassan a levesbe csurgatjuk. Elkeverjük és pár percig főzzük.
Megszórjuk petrezselyemzölddel, ecettel ízesítjük, és tálaljuk.
Pirított zsemle kocka illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »