Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyú leves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg sertéshús
    • 1 szál sárgarépa
    • 1 szál fehérrépa
    • 1 kis doboz tejföl (2 dl.)
    • 1 evőkanál 20%-os ecet
    • só, bors

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük és vízben feltesszük főni. Miután félig megpuhult bele tesszük a zöldségeket. Ha teljesen megfőtt, kiszedjük a húst és a zöldségeket, a leves levét átszűrjük, tejföllel és liszttel behabarjuk. Vissza rakjuk a zöldségeket és a húst. Ecettel ízesítjük.

    Tipp:

    A nyári melegben tökéletes leves

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá