Savanyú leves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg sertéshús
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 1 kis doboz tejföl (2 dl.)
- 1 evőkanál 20%-os ecet
- só, bors
Elkészítése:
A húst felszeleteljük és vízben feltesszük főni. Miután félig megpuhult bele tesszük a zöldségeket. Ha teljesen megfőtt, kiszedjük a húst és a zöldségeket, a leves levét átszűrjük, tejföllel és liszttel behabarjuk. Vissza rakjuk a zöldségeket és a húst. Ecettel ízesítjük.
Tipp:
A nyári melegben tökéletes leves
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.