Savanyú leves recept

Hozzávalók:
- 40 dkg sertéshús
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 1 kis doboz tejföl (2 dl.)
- 1 evőkanál 20%-os ecet
- só, bors
Elkészítése:
A húst felszeleteljük és vízben feltesszük főni. Miután félig megpuhult bele tesszük a zöldségeket. Ha teljesen megfőtt, kiszedjük a húst és a zöldségeket, a leves levét átszűrjük, tejföllel és liszttel behabarjuk. Vissza rakjuk a zöldségeket és a húst. Ecettel ízesítjük.
Tipp:
A nyári melegben tökéletes leves
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »