Savanyú káposztás-kolbászos burgonyaleves recept

Hozzávalók:
- 40 dkg burgonya
- 25 dkg savanyú káposzta
- 25 dkg kolbász
- 2 dl tejföl
- 1 közepes db vöröshagyma
- 2 dkg finomliszt
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 l víz
Elkészítése:
A burgonyát megpucoljuk, és kis kockára vágjuk. A savanyú káposztát megmossuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, üvegesre dinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával.
Rátesszük a kockára vágott burgonyát, a karikára vágott kolbászt és a savanyú káposztát, és felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Amikor minden megfőtt, akkor belekeverjük a liszttel elkevert tejfölt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »