Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyú káposztás-kolbászos burgonyaleves recept

Savanyú káposztás-kolbászos burgonyaleves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
  • Hozzávalók:

    • 40 dkg burgonya
    • 25 dkg savanyú káposzta
    • 25 dkg kolbász
    • 2 dl tejföl
    • 1 közepes db vöröshagyma
    • 2 dkg finomliszt
    • 2 teáskanál fűszerpaprika
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 l víz

    Elkészítése:

    A burgonyát megpucoljuk, és kis kockára vágjuk. A savanyú káposztát megmossuk.

    A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, üvegesre dinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával.

    Rátesszük a kockára vágott burgonyát, a karikára vágott kolbászt és a savanyú káposztát, és felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

    Amikor minden megfőtt, akkor belekeverjük a liszttel elkevert tejfölt.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá

  • Ajánlott cikkek