Sajtos hagymaszár leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6-7 gyenge hagyma szára
- 3-4 lapkasajt
- 1-1 szelet kenyér pirítva
- 1 leveskocka (ez most marha)
- egy kanál liszt
- fél kanál zsír
Elkészítése:
Rántást készítettem a zsírból és a lisztből, majd felöntöttem 1,5 l vízzel és a hagymaszárat,s a leveskockát hozzáadtam.
Negyedórát főztem, majd beleszeleteltem 2 lapkasajtot, ami szépen elolvadt a lében.
Tálaltam azon melegében, pirított kenyérszeletkékkel, sajttal, és metélt hagymaszárral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »