Sajtkrém leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 főre:
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- 1,5 l alaplé
- 1 dl főzőtejszín
- 20 dkg natúr, tömlős sajt
- 5 dkg reszelt sajt + tetejére szóráshoz
- petrezselyem
- só
- bors
- 2 ek apróra vágott snidling
- fehérbors
- frissen reszelt szerecsendió
Feltéthez:
- 2-3 db szikkadt kifli
- reszelt sajt
- fokhagyma por
- kevés olaj
Elkészítése:
Olívaolaj-vaj keveréken üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymánkat. Az elkészített alaplével felöntjük és belenyomjuk a tömlős sajtokat. Sóval, borssal fűszerezzük. Forrás után tejszínnel és a liszttel behabarjuk.
A kész levesünkbe szerecsendiót reszelünk. Elkészültünk a levessel,következhet a feltét. A kifliket felkarikázzuk és a fokhagymával elkevert pici olajjal meglocsoljuk őket. Tepsibe rakjuk és kis lángon aranybarnára pirítjuk.
Ropogós kiflikarikákkal- sajttal és frissen apróra vágott snidlinggel díszítve tálaljuk :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »