Tárkonyos csirkeraguleves gombával recept

Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 30 dkg csirkemell
- 1 szem burgonya
- 25 dkg zöldborsó
- 2 db répa
- 30 dkg gomba
- olaj, só, bors
- tárkony
- 1 kis dobozos tejföl
- pár csepp citromlé
Elkészítése:
A hagymát, a csirkemellet, a krumplit, a répákat és a gombát összedaraboljuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd tárkonyt szórunk bele és hozzáadjuk a borsót.
Felöntjük vízzel, majd amikor megfőtt citromlével elkevert tejföllel habarjuk be.
Én rozsos cipóban szoktam tálalni, aminek a közepét kiszedem és sütőben megpirítom kissé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »