Sertés raguleves recept

Hozzávalók:
- 30-40 dkg sertéscomb
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- zellerlevél
- só
- bazsalikom
- 30 dkg karfiol
Elkészítése:
A sertéscombot feldaraboltam, kevés olajon apróra vágott vöröshagymát megdinszteltem. Rátettem a húst, húsleveskockát, fokhagymát reszelve, sót, ételízesítőt. Fedő alatt félkészre főztem és utána tettem hozzá a zöldségféléket. Amikor megpuhult, felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel, utána fűszereztem és a végén bazsalikommal ízesítettem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »