Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Raguleves sertéslapockából recept

Raguleves sertéslapockából
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg sertéslapocka
    • füstölt csülök (csak az íze miatt)
    • 2 sárgarépa
    • 4 kisebb sonka hagyma
    • 2 fehérrépa
    • 1 maréknyi vajbab
    • 3 ek tejföl
    • 2 ek liszt
    • bors
    • petrezselyem
    • tárkony
    • vaj

    Elkészítése:

    A húsokat apró kockákra vágjuk, a hagymát felaprítjuk. A vajat felhevítjük a hagymát megfonnyasszuk benne, majd hozzáadjuk a húsokat is, amiket fehéredésig pirítunk. Ezután megszórjuk sóval, borssal és a tárkonnyal. Mehetnek bele az aprított zöldségek. (én szeretem, ha nagyjából egyforma nagyságúak) majd felöntöm forró vízzel.

    Lassú tűzön főzöm, amíg a hús megpuhul, ekkor készítek egy tejfölös habarást. Amennyiben szükséges még fűszerezem. Tálaláskor kevés petrezselymet adok még hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá