Póréhagyma leves csirkével recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 szál póréhagyma
- 40 dkg csirkemell
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 csokor petrezselyemzöld
- csipet kurkuma
- 1 tk ételízesítő
- 1 diónyi vaj
- 1 ek keményítő
- 2 dl főzőtejszín
- ízlés szerint só
- pirított zsemlekocka vagy levesgyöngy
- reszelt sajt
Elkészítése:
A húst apró kockára vágom és a karikára vágott póréhagymával és az áttört fokhagymával együtt a vajon megpárolom. Megszórom kurkumával, ételízesítővel, majd felöntöm 2 l vízzel és ízlés szerint sózom.
Ha felforrt keményítős tejszínnel behabarom. Megszórom petrezselyemzölddel. Reszelt sajttal és levesgyönggyel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »