Póréhagyma leves csirkével recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 szál póréhagyma
- 40 dkg csirkemell
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 csokor petrezselyemzöld
- csipet kurkuma
- 1 tk ételízesítő
- 1 diónyi vaj
- 1 ek keményítő
- 2 dl főzőtejszín
- ízlés szerint só
- pirított zsemlekocka vagy levesgyöngy
- reszelt sajt
Elkészítése:
A húst apró kockára vágom és a karikára vágott póréhagymával és az áttört fokhagymával együtt a vajon megpárolom. Megszórom kurkumával, ételízesítővel, majd felöntöm 2 l vízzel és ízlés szerint sózom.
Ha felforrt keményítős tejszínnel behabarom. Megszórom petrezselyemzölddel. Reszelt sajttal és levesgyönggyel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »