Póréhagyma leves csirkével recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 szál póréhagyma
- 40 dkg csirkemell
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 csokor petrezselyemzöld
- csipet kurkuma
- 1 tk ételízesítő
- 1 diónyi vaj
- 1 ek keményítő
- 2 dl főzőtejszín
- ízlés szerint só
- pirított zsemlekocka vagy levesgyöngy
- reszelt sajt
Elkészítése:
A húst apró kockára vágom és a karikára vágott póréhagymával és az áttört fokhagymával együtt a vajon megpárolom. Megszórom kurkumával, ételízesítővel, majd felöntöm 2 l vízzel és ízlés szerint sózom.
Ha felforrt keményítős tejszínnel behabarom. Megszórom petrezselyemzölddel. Reszelt sajttal és levesgyönggyel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »