Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pezsgőkrémleves recept

Pezsgőkrémleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 üveg jó minőségű, édes pezsgő
    • 4 dl tejszín
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 6 ek cukor
    • pici só
    • őrölt fahéj
    • 6 db szegfűszeg
    • 2 ek tejszín ízű pudingpor
    • 10 dkg mazsola

    Elkészítése:

    A fűszerekkel, 2 ek cukorral, sóval és a mazsolával felforraljuk a pezsgőt.

    Kihabosítjuk a tojásoksárgákat a maradék cukorral, majd hozzáadjuk a pudingport és simára keverjük a tejszínnel.

    A forró levesből merünk a tojássárgás-pudingos keverésre, elkeverjük, majd besűrítjük vele a levest és néhány percig főzzük még.

    Fűszerekkel és tejszínhabbal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá