Paradicsomleves mozzarellagolyókkal recept
Hozzávalók:
- fél liter paradicsompüré vagy 1 liter paradicsomlé
- 1 ek liszt
- 1 ek olaj
- 3-4 ek cukor
- pici só
- víz
- mozzarella
Elkészítése:
Az olajból és lisztből világos rántást készítünk, majd pici vízzel hígítjuk. Beleöntjük a paradicsompürét vagy a levet, és annyi vizet öntünk még bele, hogy sűrű leves állaga legyen.
Sóval és cukorral ízesítjük és felforraljuk. Tálaláskor mozzarellát teszünk a forró levesbe. Picit hagyjuk olvadni a sajtot és már ehetjük is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

