Paradicsomleves mozzarellagolyókkal recept

Hozzávalók:
- fél liter paradicsompüré vagy 1 liter paradicsomlé
- 1 ek liszt
- 1 ek olaj
- 3-4 ek cukor
- pici só
- víz
- mozzarella
Elkészítése:
Az olajból és lisztből világos rántást készítünk, majd pici vízzel hígítjuk. Beleöntjük a paradicsompürét vagy a levet, és annyi vizet öntünk még bele, hogy sűrű leves állaga legyen.
Sóval és cukorral ízesítjük és felforraljuk. Tálaláskor mozzarellát teszünk a forró levesbe. Picit hagyjuk olvadni a sajtot és már ehetjük is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »