Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pandur gulyás recept

Pandur gulyás
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéscomb
    • 2 fej hagyma
    • 2 kk magyaros fűszerkeverék
    • 1 kk pirospaprika
    • 1 mk őrölt kömény
    • bors,só,5 db babérlevél
    • 25 dkg gomba
    • 25 dkg zöldborsó
    • 4 db krumpli
    • csipetke
    • 2 dl főzőtejszín
    • 2 ek liszt

    Elkészítése:
    A húst kis kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk és megdinszteljük, majd a hússal együtt 10 percig pirítjuk. Ha megpirult hozzáadjuk a magyaros fűszerkeveréket, paprikát, köményt, borsot, babérlevelet, sót és kevés vízzel felöntjük, majd 1/2 óráig pároljuk. Beletesszük a borsot a kockára vágott krumplit és 1 tojással készített csipetkét, majd hosszú lére engedve puhára főzzük. Ha megfőtt a tejszínnel és a liszttel behabarjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá