Őszibarack krémleves recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg tisztított és felaprított őszibarack
- 1 l tej
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs főzés nélküli vaníliás pudingpor
- ízlés szerint méz
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 1-1 kk őrölt fahéj és szegfűszeg
- + 2-3 barack darabolva levesbetétnek
Elkészítése:
Minimál erőfeszítéssel pillanatok alatt elkészíthető. Mivel nyersen fogjuk fogyasztani, különösen fontos az alapanyagok frissességére fokozott oda figyelés!
Az őszibarackokat megmossuk, bundájuktól megszabadítjuk, feldaraboljuk és botmixer segítségével pürésítjük. Kevés tejben feloldjuk a pudingport és a sűrítményhez keverjük. A maradék tejet, tejszínt és alapanyagokat is hozzá adagoljuk, ízesítjük. alaposan összekeverjük ,
majd turmixolt levesünkhöz a felkockázott barack darabokat is bele tesszük.
Tipp:
Tipp:
Hűtőben legalább 2-3 órát érleljük. Hidegen, tejszínhabbal, citromfűvel vagy menta levéllel díszítve kínálhatjuk.
Forrás: https://vargaani.blogspot.hu
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.