Őszibarack krémleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg tisztított és felaprított őszibarack
- 1 l tej
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs főzés nélküli vaníliás pudingpor
- ízlés szerint méz
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 1-1 kk őrölt fahéj és szegfűszeg
- + 2-3 barack darabolva levesbetétnek
Elkészítése:
Minimál erőfeszítéssel pillanatok alatt elkészíthető. Mivel nyersen fogjuk fogyasztani, különösen fontos az alapanyagok frissességére fokozott oda figyelés!
Az őszibarackokat megmossuk, bundájuktól megszabadítjuk, feldaraboljuk és botmixer segítségével pürésítjük. Kevés tejben feloldjuk a pudingport és a sűrítményhez keverjük. A maradék tejet, tejszínt és alapanyagokat is hozzá adagoljuk, ízesítjük. alaposan összekeverjük ,
majd turmixolt levesünkhöz a felkockázott barack darabokat is bele tesszük.
Tipp:
Tipp:
Hűtőben legalább 2-3 órát érleljük. Hidegen, tejszínhabbal, citromfűvel vagy menta levéllel díszítve kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »