Őszibarack krémleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg tisztított és felaprított őszibarack
- 1 l tej
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs főzés nélküli vaníliás pudingpor
- ízlés szerint méz
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 1-1 kk őrölt fahéj és szegfűszeg
- + 2-3 barack darabolva levesbetétnek
Elkészítése:
Minimál erőfeszítéssel pillanatok alatt elkészíthető. Mivel nyersen fogjuk fogyasztani, különösen fontos az alapanyagok frissességére fokozott oda figyelés!
Az őszibarackokat megmossuk, bundájuktól megszabadítjuk, feldaraboljuk és botmixer segítségével pürésítjük. Kevés tejben feloldjuk a pudingport és a sűrítményhez keverjük. A maradék tejet, tejszínt és alapanyagokat is hozzá adagoljuk, ízesítjük. alaposan összekeverjük ,
majd turmixolt levesünkhöz a felkockázott barack darabokat is bele tesszük.
Tipp:
Tipp:
Hűtőben legalább 2-3 órát érleljük. Hidegen, tejszínhabbal, citromfűvel vagy menta levéllel díszítve kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »