Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Őszibarack krémleves recept

Őszibarack krémleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg tisztított és felaprított őszibarack
    • 1 l tej
    • 2 dl főzőtejszín
    • 1 cs főzés nélküli vaníliás pudingpor
    • ízlés szerint méz
    • 1 citrom reszelt héja és leve
    • 1-1 kk őrölt fahéj és szegfűszeg
    • + 2-3 barack darabolva levesbetétnek

    Elkészítése:

    Minimál erőfeszítéssel pillanatok alatt elkészíthető. Mivel nyersen fogjuk fogyasztani, különösen fontos az alapanyagok frissességére fokozott oda figyelés!

    Az őszibarackokat megmossuk, bundájuktól megszabadítjuk, feldaraboljuk és botmixer segítségével pürésítjük. Kevés tejben feloldjuk a pudingport és a sűrítményhez keverjük. A maradék tejet, tejszínt és alapanyagokat is hozzá adagoljuk, ízesítjük. alaposan összekeverjük ,
    majd turmixolt levesünkhöz a felkockázott barack darabokat is bele tesszük.

    Tipp:

    Tipp:

    Hűtőben legalább 2-3 órát érleljük. Hidegen, tejszínhabbal, citromfűvel vagy menta levéllel díszítve kínálhatjuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá