Őszibarack krémleves recept
Hozzávalók:
- 1 nagy konzerv őszibarackbefőtt
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 kis pohár barackjoghurt
- fahéj ízlés szerint
- rumaroma ízlés szerint
- 2 dl főzőtejszín
- cukor
Elkészítése:
A konzervet felnyitjuk, a levét beleöntjük egy edénybe, a barackot ízlés szerint cukrozott vízben megfőzzük (épp hogy ellepje a víz). Ha megfőtt, összeturmixoljuk, majd visszatesszük főni. Közben hozzáadjuk a baracklével összekevert rumaromát, tejszínt és pudingport. 2-3 percig főzzük, míg össze nem húzza a pudingpor.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

