Olasz minestrone leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy szál újhagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- kevés olaj
- só, bors, vegeta
- 2-3 szem krumpli
- 3-4 db sárgarépa
- 1-2 db petrezselyem és a zöldje is
- 1 szál zeller
- 1 marék zöldbab
- 1 kisebb cukkini
- 3 db paradicsom, vagy konzerv
- reszelt parmezán sajt
Elkészítése:
A hagymát és a fokhagymát olajon megdinszteljük, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk az apróra vágott krumplit és pár percig pároljuk.
Ezután a répát is beletesszük és újabb pár percig főzzük, majd felöntjük vízzel és hozzáadjuk a cukkinit, zellert, babot, paradicsomot.
A sajt száraz végét vágjuk le és főzzük a levesbe. Tálaláskor még reszelt sajttal szórjuk meg a forró levest.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »