Olasz minestrone leves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 nagy szál újhagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- kevés olaj
- só, bors, vegeta
- 2-3 szem krumpli
- 3-4 db sárgarépa
- 1-2 db petrezselyem és a zöldje is
- 1 szál zeller
- 1 marék zöldbab
- 1 kisebb cukkini
- 3 db paradicsom, vagy konzerv
- reszelt parmezán sajt
Elkészítése:
A hagymát és a fokhagymát olajon megdinszteljük, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk az apróra vágott krumplit és pár percig pároljuk.
Ezután a répát is beletesszük és újabb pár percig főzzük, majd felöntjük vízzel és hozzáadjuk a cukkinit, zellert, babot, paradicsomot.
A sajt száraz végét vágjuk le és főzzük a levesbe. Tálaláskor még reszelt sajttal szórjuk meg a forró levest.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

