Olasz minestrone leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy szál újhagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- kevés olaj
- só, bors, vegeta
- 2-3 szem krumpli
- 3-4 db sárgarépa
- 1-2 db petrezselyem és a zöldje is
- 1 szál zeller
- 1 marék zöldbab
- 1 kisebb cukkini
- 3 db paradicsom, vagy konzerv
- reszelt parmezán sajt
Elkészítése:
A hagymát és a fokhagymát olajon megdinszteljük, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk az apróra vágott krumplit és pár percig pároljuk.
Ezután a répát is beletesszük és újabb pár percig főzzük, majd felöntjük vízzel és hozzáadjuk a cukkinit, zellert, babot, paradicsomot.
A sajt száraz végét vágjuk le és főzzük a levesbe. Tálaláskor még reszelt sajttal szórjuk meg a forró levest.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »