Minestrone leves másként recept

Hozzávalók:
- fél fej hagyma
- 2 szál nagyobb sárgarépa
- 15 dkg zöldborsó (lehet mirelit is)
- 15 dkg mirelit kukorica vagy dobozos
- 1 kis dobozos sűrített paradicsom
- fél evőkanál szárított kakukkfű
- fél evőkanál szárított oregánó
- fél csomag spagetti tészta
- 20 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint só
- csipet bors
Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk, pici olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a pici kockára vágott sárgarépát, a zöldborsót, kukoricát és puhára pároljuk.
Ha kész, megszórjuk kevés pirospaprikával és felöntjük kb 1 liter vízzel. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a kakukkfüvet és az oregánót. Sóval, borssal ízesítjük, összefőzzük. A tésztát kifőzzük.
Ha kész a levesünk, tányérra szedjük, rakunk bele tésztát és megszórjuk bőven a reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »