Minestrone leves másként recept

Hozzávalók:
- fél fej hagyma
- 2 szál nagyobb sárgarépa
- 15 dkg zöldborsó (lehet mirelit is)
- 15 dkg mirelit kukorica vagy dobozos
- 1 kis dobozos sűrített paradicsom
- fél evőkanál szárított kakukkfű
- fél evőkanál szárított oregánó
- fél csomag spagetti tészta
- 20 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint só
- csipet bors
Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk, pici olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a pici kockára vágott sárgarépát, a zöldborsót, kukoricát és puhára pároljuk.
Ha kész, megszórjuk kevés pirospaprikával és felöntjük kb 1 liter vízzel. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a kakukkfüvet és az oregánót. Sóval, borssal ízesítjük, összefőzzük. A tésztát kifőzzük.
Ha kész a levesünk, tányérra szedjük, rakunk bele tésztát és megszórjuk bőven a reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »