Minestrone leves recept
Hozzávalók:
- 2 zeller
- 2 cukkini
- 2 db. sárgarépa
- 40 dkg paradicsom
- 20 dkg zöldbab
- 10 dkg tortellini, vagy olaszos levestészta
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- néhány levél friss bazsalikom
Elkészítése:
Az összes zöldséget megtisztítjuk és kockára vágjuk. A zöldségeket a tortellinivel és a fokhagymával együtt lábosba töltjük, majd felöntjük vízzel, ízlés szerint ízesítjük .
Lefedve 20-25 percig pároljuk, míg minden meg nem puhul. Közben kétszer-háromszor megkeverjük. A felaprított bazsalikomot csak a vége felé keverjük bele.
Készítsétek el, és nem fogtok csalódni
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

