Minestrone leves recept

Hozzávalók:
- 2 zeller
- 2 cukkini
- 2 db. sárgarépa
- 40 dkg paradicsom
- 20 dkg zöldbab
- 10 dkg tortellini, vagy olaszos levestészta
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- néhány levél friss bazsalikom
Elkészítése:
Az összes zöldséget megtisztítjuk és kockára vágjuk. A zöldségeket a tortellinivel és a fokhagymával együtt lábosba töltjük, majd felöntjük vízzel, ízlés szerint ízesítjük .
Lefedve 20-25 percig pároljuk, míg minden meg nem puhul. Közben kétszer-háromszor megkeverjük. A felaprított bazsalikomot csak a vége felé keverjük bele.
Készítsétek el, és nem fogtok csalódni
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »