Márton leves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1/2 kg liba aprólék
- 3 szál répa
- 2 szál fehér répa
- 1/2 db zeller
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- szemes bors
- petrezselyem zöld
- só
- cérnametélt (teljes kiőrlésű)
Elkészítése:
Az aprólékot feltesszük hideg vízben főni, majd ha a habját leszedtük, sózzuk, borsozzuk. Ha a hús félig megpuhult mehetnek bele a zöldségek. Jó 2 óra alatt készre főzzük. A leves ne forrjon, mert akkor nagyon zavaros lesz. Ha késznek ítéljük, akkor leszűrjük, a zöldségeket és az aprólékot kiszedjük, hogy lehessen csemegézni belőle.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

