Márton leves recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1/2 kg liba aprólék
- 3 szál répa
- 2 szál fehér répa
- 1/2 db zeller
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- szemes bors
- petrezselyem zöld
- só
- cérnametélt (teljes kiőrlésű)
Elkészítése:
Az aprólékot feltesszük hideg vízben főni, majd ha a habját leszedtük, sózzuk, borsozzuk. Ha a hús félig megpuhult mehetnek bele a zöldségek. Jó 2 óra alatt készre főzzük. A leves ne forrjon, mert akkor nagyon zavaros lesz. Ha késznek ítéljük, akkor leszűrjük, a zöldségeket és az aprólékot kiszedjük, hogy lehessen csemegézni belőle.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.