Májgombóc leves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 g májkrém
- 2 ek zsemlemorzsa
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors, ételízesítő
- sárgarépa (esetleg karalábé stb.)
Elkészítése:
Májgombóc: A tojást felverem és rakok bele sót, borsot, ételízesítőt, majd a zsemlemorzsát és a májkrémet.Olajon megpirítom a hagymát, belerakom a felszeletelt sárgarépát (és karalábét)majd még egy picit pirítom. Felöntöm vízzel. Sózom, borsozom, ételízesítőt rakok bele, majd főzöm míg megpuhul a sárgarépa, ekkor belerakom a gombócokat és 10-15 perc alatt kész. A gombócokat lehet nokedliszaggatóval is szaggatni bele, ill. vizes kiskanállal, kinek melyik tetszik.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.