Leves macskajajjra recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg savanyú káposzta
- 50 dkg füstölt kolbász
- 1 nagy vöröshagyma
- 1 ek zsír
- 1 ek örölt piros paprika
- 4 db babérlevél
- 2 csipet egész kömény só
Elkészítése: Az apróra vágott vöröshagymát zsírban aranysárgára sütjük. Rászórjuk a piros paprikát, elkeverjük és felöntjük kevés vízzel. Kiforraljuk, hozzáadjuk a savanyú káposztát, babérlevelet és a köménymagot.
Felöntjük annyi vízzel amennyi háromujjnyira ellepi, belekarikázzuk a bőrétől megszabadított kolbászt, ízesítjük sóval ha szükséges, fedő alatt 30 perc alatt készre főzzük.
Tejföllel, kenyérrel, vagy sós süteménnyel kínálhatjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »