Lestyános csirkeraguleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,70 kg csirkemell
- 1 doboz konzerv kukorica
- 1 doboz konzerv zöldborsó
- 3 gerezd fokhagyma
- olaj
- ízlés szerint só, őrölt bors, delikát
- 1 tk morzsolt lestyán
- 2 dl főzőtejszín
- kevés liszt
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk és felkockázzuk. Egy lábasban olajat hevítünk, majd a csirkemellet rádobjuk és átforgatjuk. A tűzről levéve rátörjük a fokhagymát, sóval, borssal, delikáttal és a morzsolt lestyánnal ízesítjük, majd felengedjük vízzel. Addig fűzzük amíg a hús megpuhul, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a kukoricát és együtt tovább főzzük.
A tejszínt kevés liszttel elkeverjük, majd egy szűrőn át a leveshez öntjük. Néhány percig főzzük, majd forrón tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »