Lebbencs leves recept

Hozzávalók:
- 10 dkg lebbencs tészta
- 1-2 szem burgonya
- 1 kiskanál pirospaprika
- 1 evőkanálnyi zsír
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- 1-1 kisebb sárgarépa, petrezselyem
- só
- bors
- ételízesítő
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A tésztát apró darabokra tördelem, a zsíron aranybarnára pirítom, megszórom pirospaprikával, felengedem egy liternyi vízzel (ha van húsleves alap, azzal még finomabb). A krumplit, sárgarépát, petrezselymet kisebb kockára, karikára vágva hozzáadom. Beleteszem még a paradicsomot és paprikát. Sózom, borsozom ízlés szerint.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »