Négyhagymás hagymaleves recept

Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 fél póréhagyma
- 1-2 újhagyma
- 1 leveskocka
- 1 kanál vaj
- 1 fél doboz nagy tejfel
- só
- bors
- kakukkfű
- rozmaring
Elkészítés:
A vöröshagymát apró kockákra vágod és a vajon megpirítod majd felöntöd vízzel. Hozzáadod a leveskockát. A póréhagymát, újhagymát felkarikázod a fokhagymát összezúzod és a leveshez adod. Fűszerezed.
Amikor az egész gezemice felforrt egy kicsit kiveszel és elkevered a tejfellel, majd visszateszed és újraforralod.
Lehet rá tenni reszelt sajtot.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »