Négyhagymás hagymaleves recept

Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 fél póréhagyma
- 1-2 újhagyma
- 1 leveskocka
- 1 kanál vaj
- 1 fél doboz nagy tejfel
- só
- bors
- kakukkfű
- rozmaring
Elkészítés:
A vöröshagymát apró kockákra vágod és a vajon megpirítod majd felöntöd vízzel. Hozzáadod a leveskockát. A póréhagymát, újhagymát felkarikázod a fokhagymát összezúzod és a leveshez adod. Fűszerezed.
Amikor az egész gezemice felforrt egy kicsit kiveszel és elkevered a tejfellel, majd visszateszed és újraforralod.
Lehet rá tenni reszelt sajtot.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »