Medvehagyma krémleves recept

Hozzávalók:
- 1 csomó medvehagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg vaj
- 1 krumpli
- 2 dl főzőtejszín
- só
- frissen őrölt feketebors
- reszelt sajt
Elkészítése:
A vajon megfuttatom az aprózott vöröshagymát, és a medvehagyma szárát. Rádobom a felkockázott krumplit, felöntöm 8 dl vízzel, és kb. 10 percig főzöm. Botmixerrel összeturmixolom, beledobom a medvehagyma szeletelt zöldjét, sózom, borsozom, újra mixelem, majd felöntöm a tejszínnel. Összeforralom, és sajttal szórva tálalom.
Sztori: saját honlapomról való a recept: https://herta.5mp.eu/web.php?a=herta&o=IHnsgTtanF
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »