Körte krémleves recept

Hozzávalók:
- 2 kg körte, vagy befőtt
- cukor ízlés szerint
- 3 csomag vaníliás cukor
- 1 doboz főzőtejszín
- 1 csomag vaníliás puding
- tejszínhab a tálaláshoz.
Elkészítése:
1,5 kg körtét megpucolok, magot eltávolítom, majd kevés vízbe, a cukrokkal felfőzöm
Amikor összefőtt, akkor leturmixolom, majd a tejszínnel, pudinggal behabarom, és lehűtöm. (Ha sűrűbbre akarom akkor a pudingot liszttel kipótolom).
Tálaláshoz a maradék megpucolt körtét beledarabolom, majd tejszínhab pamacsokat nyomok, esetleg sűrű málnaszörppel díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »