Körte krémleves recept

Hozzávalók:
- 2 kg körte, vagy befőtt
- cukor ízlés szerint
- 3 csomag vaníliás cukor
- 1 doboz főzőtejszín
- 1 csomag vaníliás puding
- tejszínhab a tálaláshoz.
Elkészítése:
1,5 kg körtét megpucolok, magot eltávolítom, majd kevés vízbe, a cukrokkal felfőzöm
Amikor összefőtt, akkor leturmixolom, majd a tejszínnel, pudinggal behabarom, és lehűtöm. (Ha sűrűbbre akarom akkor a pudingot liszttel kipótolom).
Tálaláshoz a maradék megpucolt körtét beledarabolom, majd tejszínhab pamacsokat nyomok, esetleg sűrű málnaszörppel díszítem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »