Korhely gulyás csicseriborsóval recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertés comb darabolva
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál halványított zeller
- 15 dkg csicseriborsó konzerv (ez gyorsabban megvan, de ha van időnk akkor simát előre főzzük meg)
- 15 dkg savanyú káposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 db kelbimbó
- só
- bors
- paprika
- babérlevél
- tejföl
Elkészítése:
A hagymát apróra vágom, és kevés kacsazsíron megpirítom a kockára vágott hússal. Fűszerezem, karikára vágom a répát, zellert és belereszelem a fokhagymát. Felöntöm vízzel és félig puhára párolom. Amikor már majdnem jó, mehet bele a káposzta, a csicseriborsó (én konzervet használtam) és a kelbimbó. Ezt követően ízlés szerint még fűszerezzük (erős paprika, stb.), majd tejföllel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »