Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbászos csirkeraguleves recept

Kolbászos csirkeraguleves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg csirkemell
    • arasznyi füstölt kolbász
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 db újhagyma
    • 4 szál sárgarépa
    • 1 szál fehérrépa
    • 1 kisebb karfiol fele
    • kevés brokkoli
    • 1 bögre zöldborsó(üveges)
    • (kevés zöldbab is ha van)
    • petrezselyemlevél
    • 1/2 pritamin paprika(kockázva)
    • bors
    • pirospaprika
    • 2 db zöldségleves kocka
    • 4-5 ek olaj
    • 1 doboz főzőtejszín

    Elkészítése:

    Az olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát,újhagymát a felkarikázott kolbászt, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, ha kifehéredett meghintjük egy kis pirospaprikával, majd felengedjük vízzel.

    A zöldségeket: sárgarépát, fehérrépát felkarikázva, a petrezselymet apróra vágva, paprikát kockázva, a karfiolt, brokkolit rózsáira szedve belerakjuk a levesbe (a borsó kivételével, mert azt csak a vége felé tesszük bele)így főzzük.

    Amikor szinte megpuhultak a zöldségek és a hús, beletesszük a borsót, fűszerezzük. Mikor már minden megpuhult felöntjük a tejszínnel. További 1-2 percig főzzük, majd tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá