Kolbászleves recept

Hozzávalók:
- 30 dkg paprikás kolbász
- 80 dkg burgonya
- 1 közepes db vöröshagyma
- 20 dkg gomba
- 1 közepes db póréhagyma
- 2 dl tejföl
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 csokor petrezselyem
- 2 csapott ek liszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 db babérlevél
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük,majd rátesszük a kockára vágott burgonyát és a babérlevelet. Felöntjük vízzel és ízlés szerint ízesítjük.
Miközben fől a leves felszeleteljük a gombát, a póréhagymát és a kolbászt. Amikor már majdnem puha a krumpli hozzáadjuk mindezt. A lisztet kikeverjük a tejföllel és besűrűsítjük vele a levest.
Tetejét meghintjük petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »