Kolbászleves recept
Hozzávalók:
- 30 dkg paprikás kolbász
- 80 dkg burgonya
- 1 közepes db vöröshagyma
- 20 dkg gomba
- 1 közepes db póréhagyma
- 2 dl tejföl
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 csokor petrezselyem
- 2 csapott ek liszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 db babérlevél
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük,majd rátesszük a kockára vágott burgonyát és a babérlevelet. Felöntjük vízzel és ízlés szerint ízesítjük.
Miközben fől a leves felszeleteljük a gombát, a póréhagymát és a kolbászt. Amikor már majdnem puha a krumpli hozzáadjuk mindezt. A lisztet kikeverjük a tejföllel és besűrűsítjük vele a levest.
Tetejét meghintjük petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

