Kolbászleves recept
Hozzávalók:
- 30 dkg paprikás kolbász
- 80 dkg burgonya
- 1 közepes db vöröshagyma
- 20 dkg gomba
- 1 közepes db póréhagyma
- 2 dl tejföl
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 csokor petrezselyem
- 2 csapott ek liszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 db babérlevél
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük,majd rátesszük a kockára vágott burgonyát és a babérlevelet. Felöntjük vízzel és ízlés szerint ízesítjük.
Miközben fől a leves felszeleteljük a gombát, a póréhagymát és a kolbászt. Amikor már majdnem puha a krumpli hozzáadjuk mindezt. A lisztet kikeverjük a tejföllel és besűrűsítjük vele a levest.
Tetejét meghintjük petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

