Karfiol leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy karfiol
- 3 sárgarépa
- 2 fehérrépa
- 5 szem burgonya
- 1 tejföl
- só, ételízesítő, 1 babérlevél, csipet kömény, petrezselyem, őrölt pirospaprika
- liszt, étolaj
Elkészítése:
A levesbe először a sárgarépát, fehérrépát teszem fel főni, mert a karfiolnak, burgonyának kevesebb idő kell a főzéshez. Hozzáadom a sót, ételízesítőt, petrezselymet, köményt, babérlevelet, hagyom halk lángon főni. Mikor már félig megfőtt a répa akkor teszem bele a megmosott, rózsákra szétszedett karfiolt. Azt is hagyom kicsit főni, majd hozzáadom a kockára vágott burgonyát. Ha félig megfőtt az is, akkor megy bele a rántás, a tejfölös habarás és a piros paprika. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »