Karalábéleves recept
Hozzávalók:
- 2 közepes (nem fás!) karalábé
- 1 ek zsír
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 ek liszt
- 1 mk pirospaprika
- 1 kk ételízesítő
- 1 kk só
- 3-4 ek liszt a nokedlihez
Elkészítése:
A megpucolt és kockára vágott karalábét megdinszteljük a zsíron, majd liszttel és pirospaprikával megszórjuk. Vízzel felengedjük és ízesítjük.
Amikor a karalábé megfőtt, akkor a tojásból és lisztből készített nokedlit kiskanállal beleszaggatjuk. Addig főzzük, amíg a nokedli megpuhul.
Tálalás előtt apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

