Kapros palóc leves recept
                            Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
 - 25 dkg zöldbab
 - 25 dkg burgonya
 - 2 dl tejföl
 - 2 csapott ek liszt
 - 2 tk só
 - bors ízlés szerint
 - 3 db babérlevél
 - 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
 - 2 szál kapor
 
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Megszórjuk piros paprikával és rátesszük a felkockázott húst.
Sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
Amikor félig megpuhult a hús, hozzá adjuk a feldarabold spárgát és a felkockázott burgonyát és felöntjük vízzel.
Amikor minden megfőtt a tejfölt kikeverjük a liszttel és behabarjuk vele a levest.
Összeaprított kaporral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

