Kapros palóc leves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 25 dkg zöldbab
- 25 dkg burgonya
- 2 dl tejföl
- 2 csapott ek liszt
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
- 3 db babérlevél
- 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
- 2 szál kapor
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Megszórjuk piros paprikával és rátesszük a felkockázott húst.
Sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
Amikor félig megpuhult a hús, hozzá adjuk a feldarabold spárgát és a felkockázott burgonyát és felöntjük vízzel.
Amikor minden megfőtt a tejfölt kikeverjük a liszttel és behabarjuk vele a levest.
Összeaprított kaporral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »