Kapros nokedlileves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 5 dkg vaj
- 4 ek liszt
- kapor
- 2 tyúkleveskocka
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A vajból 2 ek liszttel rántást készítünk, pirulás után hozzáadjuk az apróra vágott kaprot és felengedjük 1,5 l vízzel, majd beletesszük a 2 húsleveskockát, 10-15 percig lassú tűzön forraljuk. Közben egy tojásból, 2 ek liszttel, sóval galuskatésztát készítünk, apróra vágott kaprot is adhatunk hozzá. A forró levesbe kanállal beleszaggatjuk, addig forraljuk amíg fel nem jön a leves felszínére.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.