Káposztás tál recept

Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 1 közepes db vöröshagyma
- 1 kg burgonya
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
- 20 dkg kolbász
- 2 csapott ek liszt
- 2 dl tej
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A káposztát csíkokra felvágva feltesszük főzni a felaprított hagymával együtt annyi vízben, hogy félig ellepje. A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk,káposztához adjuk,sózzuk és borssal ízesítjük.
Belerakjuk a kolbászkarikákat.
Amikor már a káposzta is és a burgonya is megpuhult lisztből,olajból és a pirospaprikával rántást készítünk amit tejjel öntünk fel.Ezzel rántjuk be a levest.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »
10 szuper lecsós recept, amit még nem próbáltál
Fedezd fel a lecsó sokoldalúságát ebben a válogatásban, ahol a hagyományos
Tovább olvasom »