Káposztás krumplileves recept

Hozzávalók:
- 40 dkg krumpli
- 25 dkg savanyú káposzta
- 15 dkg kolbász
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek liszt
- 1 ek vegeta
- só
- 2 dl tejföl
- 1 tk piros fűszerpaprika
Elkészítése: Krumplit meghámozzuk és felkockázzuk. A savanyú káposztát megmossuk és felaprítjuk. A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott szalonnát. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a felkockázott krumplit, felöntjük vízzel és fűszerezzük.
Amikor már majdnem puha a krumpli,hozzáadjuk a savanyú káposztát és a kolbász karikákat. Ha minden megfőtt tejfölös habarást teszünk bele és jól összeforraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »