Húsvéti kaszásleves recept
Hozzávalók:
- Sonkalé
- 1 fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- bors
- babérlevél
- tejföl
- főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - kevés liszt
Elkészítése:
A Húsvéti sonkát föltesszük főni. A vízbe teszünk egy hagymát, pár gerezd fokhagymát, borsot és babérlevelet. Ha puha a sonka, kivesszük, a levét leszűrjük és behabarjuk a levest. Betétnek apró kockára vágott kemény tojást teszünk a tányérba, majd rámerjük a leves.
Tipp:
Természetes attól függ a leves mennyisége,mekkora a sonka,hány tagú az asztaltársaság.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »



